Toepassingen

Bij werkzaamheden in vele sectoren is data belangrijk. Waar rapportage noodzakelijk is word veel gelogd en ontstaat er veel data. Deze data kan bestaan uit ongestructureerde en gestructureerde digitale gegevens die door een bedrijf wordt gecreëerd. Het zijn zoveel gegevens dat ze moeilijk te verwerken zijn tot bruikbare informatie. Om iets met deze gegevens te doen en er binnen afzienbare tijd nuttige informatie uit te halen, heb je niet voldoende aan de meest gebruikte softwaretools.


Entropy Data Solutions B.V. biedt uitkomst. Een systeem met een uitermate slimme interface maakt registreren snel, makkelijk en betrouwbaar. Het registratie systeem is ontwikkeld om voor vele sectoren gegevens te verzamelen en te analyseren. Met een goed doordachte en ontwikkelde webapplicatie verzamelen onze pakketten informatie over alle geregistreerde werkzaamheden en incidenten in uw sector.

Of je nu werkt met een desktop, laptop, tablet of smartphone, onze software zorgt voor een goede en vooral juiste registratie. Met het geïntegreerde Data Management Systeem kunt u uitgebreide query’s draaien, live data bekijken, data exporteren en versturen. Onze software is geschikt voor vele sectoren.

Wij bieden Inspectierapporten, dagrapportages, incidentenregistratie, wachtrapportage, werkzaamhedenregistratie, digitale werkbonnen, lograpporten en opleverformulieren. Met de software van Entropy Data Solutions B.V. kan het allemaal. Wij bieden een oplossing met eindeloze customization..

Het pakket dat u ontvangt omvat alle software en diensten (consultancy, projectmanagement, ontwikkeling, implementatie, training en support) die nodig zijn om op betrouwbare wijze gegevens te verzamelen en te analyseren.

Dagrapportages

Voor alle werkzaamheden waarbij registratie noodzakelijk is. Enkele voorbeelden zijn: Bediening van apparatuur, productiebedrijven, logboeken bijhouden, technische controles, intercom oproep registratie, telefoon registratie, en nog veel meer

Incidentenregistratie

Voor monitoring en beveiligings-werkzaamheden. Enkele voorbeelden zijn: Beveiliging, parkeerwachters, brugwachters, controleurs, en nog veel meer

Inspectierapporten

Voor Controle en inspectie werkzaamheden. Enkele voorbeelden zijn: Makelaars, Boswachters, Inspectiediensten, deurwaarders, controleurs, en nog veel meer